Telefoon: 038 737 01 33
Logo Bakkerij de Verwennerij

Bakkerij de Verwennerij is een professioneel bedrijf voor brood en banket. Het is onderdeel van Omega Groep en biedt werk aan mensen met een beperking. Onze medewerkers zijn met hun enthousiaste inzet de drijvende kracht achter de bakkerij en de winkel. Wij zijn een erkend leerbedrijf, zodat opleiding en praktijk kunnen worden gecombineerd.


logo omega groep

Medewerkers

Bij Bakkerij de Verwennerij werken de medewerkers in een beschermde omgeving, waarin iedereen zich veilig kan voelen. Elke medewerker krijgt de gelegenheid om zijn taken binnen zijn eigen mogelijkheden en in zijn eigen tempo uit te voeren. Niet alleen het werk, maar ook de begeleiding is afgestemd op de individuele behoeften en zelfstandigheid. Zo krijgen medewerkers de kans om te leren en om zich te ontwikkelen.

Begeleiders

Een deskundige groep begeleiders waarborgt de kwaliteit van de producten en van het bedrijf. Zij ondersteunen de medewerkers bij het uitvoeren van hun taken en zorgen ervoor dat iedereen zijn werk goed kan doen.  Bij Omega Groep staan mensen centraal: Het gaat om WIE je bent.

Met aandacht voor ieders persoonlijke interesses en talenten zorgen begeleiding en medewerkers samen voor een fijn werkklimaat. Door op deze manier te werken, hebben we elke dag plezier in wat we doen.

Wil je meer weten over werken of stage lopen bij Bakkerij de Verwennerij, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al onze producten zijn
met ZORG voor u gemaakt.


Openingstijden

maandag
GESLOTEN
dinsdag t/m vrijdag
08.30 - 16.00
zaterdag
08.00 - 14.00  

Telefoon: 038 737 01 33

4 kaasbollen

Dinsdag 21 mei zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren.

Woensdag 22 mei staan wij weer voor u klaar!

 

 

Spelteierkoek

Boterkoeken

4 stuks

€ 2,65

 

vruchtenschuitje

Toscane donker

€ 2,95

 

Deze aanbiedingen zijn geldig t/m zaterdag 25 mei
(zolang de voorraad strekt)

Over ons

In de bakkerij werken we met een enthousiaste groep medewerkers. Met vereende krachten verzorgen zij alle verschillende onderdelen in de productie van brood en banket. Van het invetten van de bakplaten, het kneden van het deeg en het vullen van de broodblikken tot het mengen van beslag, het schillen van de appels en het inpakken van de producten. Voor het maken van taarten en gebakjes is er een aparte banketafdeling. De organisatie en ondersteuning van alle werkzaamheden is in handen van twee bakkers met jarenlange ervaring in het vak. Lees er meer over

Openingstijden

maandag
GESLOTEN
dinsdag t/m vrijdag
08.30 - 16.00
zaterdag
08.00 - 14.00  

Telefoon: 038 737 01 33

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024 Bakkerij de Verwennerij