Bakkerij de Verwennerij

Uw ambachtelijke Bakkerij waar onze producten met zorg voor u gemaakt zijn

Assortiment

Al onze producten worden met ZORG voor u gemaakt; altijd vers en met aandacht voor de beste kwaliteit. In de winkel vindt u een ruim assortiment brood, broodjes, koek, cake en gebakjes. Elke week zijn er aantrekkelijke aanbiedingen. 

Ook voor taarten kunt u bij ons terecht. Op bestelling maken wij appeltaart, slagroomtaart, mokkataart of vruchtentaart in de door u gewenste maat. Wij noteren uw bestelling graag uiterlijk een dag van tevoren vóór 12.00 uur.

Wij kunnen taarten ook voorzien van een print met een persoonlijke foto of logo. Graag overleggen we met u de mogelijkheden.

Rondom feestdagen zijn er speciale artikelen, zoals paasbrood, speculaas, banketstaven, kerststollen en niet te vergeten onze overheerlijke oliebollen tegen het eind van het jaar.

Taarten

Gebakjes

Mini ‘s

Klein brood

Groot brood

Koeken

Hartig & diversen

Gevuld brood

Speciale gelegenheden 

Bakkerij de Verwennerij

Bakkerij de Verwennerij is gevestigd aan het Petuniaplein in de Zwolse wijk Westenholte. Het bedrijf is een initiatief van
Omega Groep en bestaat sinds februari 2011.

Onze bakkers verzorgen elke dag een breed assortiment brood, broodjes, gebak en banket. Hiervoor gebruiken ze de beste grondstoffen en alle producten worden met Zorg voor u gemaakt.

Wij zijn trots op ons bedrijf en zetten ons met veel plezier in voor uw dagelijks vers brood en banket.
Wij zien u graag in de winkel!

Bestellen van brood of banket?

Al onze producten zijn met Zorg voor u gemaakt.