Bakkerij de Verwennerij

Uw ambachtelijke Bakkerij waar onze producten met zorg voor u gemaakt zijn

Over ons

In de bakkerij werken we met een enthousiaste groep medewerkers. Met vereende krachten verzorgen zij alle verschillende onderdelen in de productie van brood en banket. Van het invetten van de bakplaten, het kneden van het deeg en het vullen van de broodblikken tot het mengen van beslag, het schillen van de appels en het inpakken van de producten. Voor het maken van taarten en gebakjes is er een aparte banketafdeling. De organisatie en ondersteuning van alle werkzaamheden is in handen van meerdere bakkers met jarenlange ervaring in het vak.


Winkel
De winkelmedewerkers bevoorraden de winkel met de producten uit de bakkerij en het banket. Samen met de begeleiding zorgen zij voor een mooie presentatie van alle artikelen. Vanzelfsprekend wordt voortdurend aandacht besteed aan het netjes houden van de winkel.

Klanten worden altijd vriendelijk geholpen en krijgen – indien gewenst – uitleg over de verschillende soorten brood en banket.


Civiele dienst
Naast het maken en verkopen van brood en banket zijn er ook nog andere werkzaamheden. Dit noemen we de civiele dienst. Medewerkers in de civiele dienst hebben huishoudelijke en administratieve taken. Zij verzorgen de koffie, thee en lunch, het wassen van de werkkleding, de schoonmaak en de afwas. Maar ook het aannemen van de telefoon, het klaarmaken van de post en het ordenen van bonnen.

Bakkerij de Verwennerij

Bakkerij de Verwennerij is gevestigd aan het Petuniaplein in de Zwolse wijk Westenholte. Het bedrijf is een initiatief van
Omega Groep en bestaat sinds februari 2011.

Onze bakkers verzorgen elke dag een breed assortiment brood, broodjes, gebak en banket. Hiervoor gebruiken ze de beste grondstoffen en alle producten worden met Zorg voor u gemaakt.

Wij zijn trots op ons bedrijf en zetten ons met veel plezier in voor uw dagelijks vers brood en banket.
Wij zien u graag in de winkel!

Bestellen van brood of banket?

Al onze producten zijn met Zorg voor u gemaakt.