Telefoon: 038 737 01 33
Logo Bakkerij de Verwennerij

In de bakkerij werken we met een enthousiaste groep medewerkers. Met vereende krachten verzorgen zij alle verschillende onderdelen in de productie van brood en banket. Van het invetten van de bakplaten, het kneden van het deeg en het vullen van de broodblikken tot het mengen van beslag, het schillen van de appels en het inpakken van de producten. Voor het maken van taarten en gebakjes is er een aparte banketafdeling. De organisatie en ondersteuning van alle werkzaamheden is in handen van twee bakkers met jarenlange ervaring in het vak.

Winkel

De winkelmedewerkers bevoorraden de winkel met de producten uit de bakkerij en het banket. Samen met de begeleiding zorgen zij voor een mooie presentatie van alle artikelen. Vanzelfsprekend wordt voortdurend aandacht besteed aan het netjes houden van de winkel.

Klanten worden altijd vriendelijk geholpen en krijgen - indien gewenst - uitleg over de verschillende soorten brood en banket.

Civiele dienst

Naast het maken en verkopen van brood en banket zijn er ook nog andere werkzaamheden. Dit noemen we de civiele dienst. Medewerkers in de civiele dienst hebben huishoudelijke en administratieve taken. Zij verzorgen de koffie, thee en lunch, het wassen van de werkkleding, de schoonmaak en de afwas. Maar ook het aannemen van de telefoon, het klaarmaken van de post en het ordenen van bonnen.

Al onze producten zijn
met ZORG voor u gemaakt.


Openingstijden

maandag
GESLOTEN
dinsdag t/m vrijdag
08.30 - 16.00
zaterdag
08.00 - 14.00  

Telefoon: 038 737 01 33

4 kaasbollen

Dinsdag 21 mei zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren.

Woensdag 22 mei staan wij weer voor u klaar!

 

 

Spelteierkoek

Boterkoeken

4 stuks

€ 2,65

 

vruchtenschuitje

Toscane donker

€ 2,95

 

Deze aanbiedingen zijn geldig t/m zaterdag 25 mei
(zolang de voorraad strekt)

Over ons

In de bakkerij werken we met een enthousiaste groep medewerkers. Met vereende krachten verzorgen zij alle verschillende onderdelen in de productie van brood en banket. Van het invetten van de bakplaten, het kneden van het deeg en het vullen van de broodblikken tot het mengen van beslag, het schillen van de appels en het inpakken van de producten. Voor het maken van taarten en gebakjes is er een aparte banketafdeling. De organisatie en ondersteuning van alle werkzaamheden is in handen van twee bakkers met jarenlange ervaring in het vak. Lees er meer over

Openingstijden

maandag
GESLOTEN
dinsdag t/m vrijdag
08.30 - 16.00
zaterdag
08.00 - 14.00  

Telefoon: 038 737 01 33

Blijf op de hoogte

Copyright © 2024 Bakkerij de Verwennerij