Bakkerij de Verwennerij

Uw ambachtelijke Bakkerij waar onze producten met zorg voor u gemaakt zijn

Werken bij

Bakkerij de Verwennerij is een professioneel bedrijf voor brood en banket. Het is onderdeel van Omega Groep en biedt werk aan mensen met een beperking. Onze medewerkers zijn met hun enthousiaste inzet de drijvende kracht achter de bakkerij en de winkel. Wij zijn een erkend leerbedrijf, zodat opleiding en praktijk kunnen worden gecombineerd.

Medewerkers

Bij Bakkerij de Verwennerij werken de medewerkers in een beschermde omgeving, waarin iedereen zich veilig kan voelen. Elke medewerker krijgt de gelegenheid om zijn taken binnen zijn eigen mogelijkheden en in zijn eigen tempo uit te voeren. Niet alleen het werk, maar ook de begeleiding is afgestemd op de individuele behoeften en zelfstandigheid. Zo krijgen medewerkers de kans om te leren en om zich te ontwikkelen.

Begeleiders

Een deskundige groep begeleiders waarborgt de kwaliteit van de producten en van het bedrijf. Zij ondersteunen de medewerkers bij het uitvoeren van hun taken en zorgen ervoor dat iedereen zijn werk goed kan doen. Bij Omega Groep staan mensen centraal: Het gaat om WIE je bent.

Met aandacht voor ieders persoonlijke interesses en talenten zorgen begeleiding en medewerkers samen voor een fijn werkklimaat. Door op deze manier te werken, hebben we elke dag plezier in wat we doen.

Wil je meer weten over werken of stage lopen bij Bakkerij de Verwennerij, mail dan naar welkom@omegagroep.nl

Bakkerij de Verwennerij

Bakkerij de Verwennerij is gevestigd aan het Petuniaplein in de Zwolse wijk Westenholte. Het bedrijf is een initiatief van
Omega Groep en bestaat sinds februari 2011.

Onze bakkers verzorgen elke dag een breed assortiment brood, broodjes, gebak en banket. Hiervoor gebruiken ze de beste grondstoffen en alle producten worden met Zorg voor u gemaakt.

Wij zijn trots op ons bedrijf en zetten ons met veel plezier in voor uw dagelijks vers brood en banket.
Wij zien u graag in de winkel!

Bestellen van brood of banket?

Al onze producten zijn met Zorg voor u gemaakt.